Månde fler riksdagsledamöter darra idag

Hur många av riksdagsledamöterna har sett över sina bidrag och korrigerat felaktigheter i dessa dagar? Kanske var det bra att Juholt gjorde dessa misstag så att medierna och svenska folket fick upp ögonen för hur det går till. Man undrar hur många som fått betalt för resor som skulle vara i studiesyfte men som istället varit semesterresor. Kanske något för medierna att börja luska i efter att Juholt avgått. Tyvärr tror jag att detta som han gjort är mer vanligt än vi vetat om. Han har bara gjort vad många andra riksdagsledamöter också gör hela tiden. Sko sig så mycket det bara går. Vi har ju läst om vänsterpartister som tar flyget och taxi för att träffa sina barn. Vilket får mitt hår på huvudet att resa sig. Hur kan man ens komma på att skylla på en sådan sak. Bör man inte tänka sig för innan man tar ett uppdrag som innebär att man lämnar sina barn ?

Jag anser att en stor upprensning bland alla bidrag till riksdagsledamöter och förmåner ska göras. Om inte annat så för att de inte ska kunna sko sig på de år de är förtroendevalda. Som detta att någon hoppar av sitt parti och ändå får sitta kvar med bibehållen lön och andra bidrag. Jag tycker att det är fel och hoppar man av så får man lämna allt och söka ett nytt jobb. Kanske måste ett avtal skrivas som alla får skriva under så att de kan polisanmälas och fällas om de bryter mot det. De har ju fått folkets förtroende och då ska de inte missbruka det som Juholt gjort.

Lämna ett svar