Man kan ju undra

Hur kan Juholt vilja spela allt i händerna på alliansen? Allt strul han haft för sig gynnar ju dem hela tiden och det är ju klart att börja nystanet att rullas ut så kommer allt fram. Hade det inte varit bättre att lägga korten på bordet då han skulle väljas så han fått hjälp att rätta till allt redan då? Om det sedan hade kommit fram så hade det varit misstag som redan rättats till och efter ett par rubriker så hade det varit ur världen. Jag begriper inte hur en människa som aspirerar på statsministerposten inte förstått detta. Är det så illa att han inte förstår hur orätt han gjort? Då blir man riktigt rädd för då ska han ju absolut inte vara partiledare för ett av Sveriges största partier. Om han trott sig vara onåbar och stå över alla oss vanliga så lider han av storhetsvansinne och det är också hemskt.

Om han bara kunde ge en ordentlig förklaring för jag begriper inte hur han kan ha försatt sig i detta. Det som står klart för mig är att han borde aldrig ha blivit partiledare. Han har trampat i klaveret flera gånger sedan han tillträdde och får han fortsätta så leder det onekligen till katastrof. Månde Branting och Erlander vända sig i sina gravar idag. De hade aldrig försatt det socialdemokratiska partiet i en sådan situation. Palme nämner jag inte i deras sammanhang då han inte var den han gav sig ut för. Skicklig, javisst och intelligent, absolut, men renhårig vete tusan.

Tycka vad man vill om Mona Sahlin men hon fattade ändå det rätta beslutet och steg åt sidan då hon blev ertappad och på så sätt räddade hon partiet. Samma sak nu då krafter ville ha bort henne. Fulholt var en av dem som stod för kuppen och det var mycket fult eftersom det inte var renhårigt. Därför litar jag inte på honom och kommer aldrig att göra det.

Lämna ett svar