Jag säger bara suck

Juholt var på ABF = ett socialdemokratiskt studieorgan, och pratade inför 50 personer???? Så många ville alltså höra på Juholt. Inte för att jag vet hur många som bor i Sundbyberg men antar att flertalet var på sina arbeten under dagen. Så smart att åka dit mitt på dagen, för då kunde det ju inte bli så många åhörare. Idel ssu:are och partifolk som tyckte sååå synd om Juholt som trodde att vi ville betala hans fästmös hyra. Någon uttryckte sig som så att han hade inte gjort fel. Va bra, då kan ju alla göra som han då. Jag ska genast skaffa blanketter för att söka hyresbidrag och bidrag till resor. Ni ställer väl upp och betalar va? Jag tycker absolut inte att det kan vara något fel om jag nu kryssar i fel ruta så bidragen utbetalas till mig. I värsta fall ska det väl bli så att jag måste betala tillbaka en del pengar, men jag kan ju köra så länge det går. Åtal eller fängelse behöver jag väl inte vara rädd för. Jag kan skylla på att jag läste fel eller något. Japp, jag gör en Juholtare och kan leva lyxliv ett tag.

På mötet hade han mage att jämföra sig med Reinfeldt och hans sistuation 2006, som ju han klarade galant. Jamen, lille vän han plockade folk som har utbildning och kan det där med ekonomi och marknadsföring. Du har ingen Borg eller Schlingman. Det enda du har är Waidelich som är en mycket medioker ekonom. Men han är ju din bästis så han ska ju hänga med. Denna lilla turnè Juholt gör nu är ju enbart löjlig, men själv anser han att nu minsann är han poppis igen och tyck synd om mig för sjutton så går allt jättebra.

Jag orkar snart inte bry mig om denne ömklige man. Kan endast påpeka att genom historien så har alla diktatorer haft mustach, Hitler, Stalin, Khadaffi och även despoten från Irak som ömkligen gömde sig under jorden. För att bli framgångsrik politiker ska man våga visa hela ansiktet. Bara lite kuriosa.

Lämna ett svar