Det har gått för långt

Jag blir mycket illa berörd när jag läser om varghatare i Ånge , som kastar in sten genom fönster hos en lokalpolitiker. Lossar hjulbultar från hans bil och annat som kan orsaka skada. Dessa människor har vapentillstånd och är ute i skogarna. Jag anser att de är livsfarliga och inte ska ha licens. Det pratas om att de är seriösa och tar sitt ansvar, men jag tvivlar starkt när jag läser vad de sagt. Att alla vargar ska utrotas i Sverige och Ryssland.

Man ska inte behöva bli trakasserad och hotad för sina åsikter. Nu tycker jag att jägarförbundet ska gå till botten med detta och utesluta dem som gör såhär. Ska vi som tycker om vargar skaffa vapen och börja hota dessa sk jägare? Ibland har jag god lust, men jag tänker verkligen inte sjunka så lågt. De ska bekämpas på annat sätt. Jag är inte mot jakt precis som denna lokalpolitiker inte heller är, men jag är mot mord på en art som har all rätt att finnas. Vi ska inte spela gud och bestämma vilka arter som ska finnas eller ej.

Primitiva neandertalare som tänker med reptilhjärnan ska inte få styra Sveriges rovdjurspolitik. De ska inte heller få hota andra människor som har en annan åsikt. De ska polisanmälas och ställas till svars för sina handlingar. Vad mer måste hända innan de stoppas?

 

1 svar på ”Det har gått för långt

Lämna ett svar