Lotta Gröning: Juholt ger inte upp

Annonser

Lotta Gröning har en blogg i expressen som jag brukar läsa. Hon skriver att Juholt inte ger upp och funderar om partiet kommer att göra det. Många i kommentarsfältet menar att det är lönen som gör att han håller sig kvar, och att han måste sitta en viss period för att få avgångsvederlag. Är det verkligen så illa att han endast ser till pengarna? Ibland undrar man faktiskt eftersom han inte kommer med någon förklaring eller ens något nytt angående partiprogrammet. Att hela tiden rapa upp att han har partiets förtroende börjar bli löjligt. Mätningarna den senaste tiden visar ju på något helt annat. Förtroendet finns knappt hos det egna partiet längre.

Han vidhåller att det endast var en sak som gjorde att medierna började jaga honom, när vi vet att det är flera saker. Sedan kan man ju lämna skulden därhän tycker jag. Det som retar folk är moralen i det hela och att han inte pratat ett dugg om den. Därför känns det som att han inte anser att han gjort något fel. Det gör mig än mer förbannad. Vad är det för fel på karln? Förstår han inte varför folk är upprörda ? Det verkar inte så och detta kommer att bli hans slutgiltiga fall.

Jag litar inte på Juholt och hans ärlighet att vilja det bästa för socialdemokraterna. Tror att många med mig misstänker att det endast är pengarna som hägrar och avgångsvederlaget. Han kommer att lämna ett söndrat parti och det struntar han totalt i. Därför flyr många från partiet och går över till t ex vänsterpartiet. Man måste kunna lita på sin partiledare.