Vill varghatarna skrämmas?

Jag läser idag i aftonbaldet att en stängd grupp på facebook, som hatar vargar, samlar in namn på alla andra som är för varg i Sverige. Igår läste jag om en politiker som fått en sten slängd in genom fönstret i sitt hem. Han blev skadad och kanske lite skakad, men hans åsikter står fast. Försöker de skrämmas med dessa aktioner som liknar mer de nazistinspirerade gängen håller på med. Motståndsrörelsen har alltid segrat se bara i Libyen, så den effekt de vill åstadkomma blir precis tvärtom.

Vi som vill bevara vargen i vårt land blir än mer principfasta och skräms inte av nazistfasoner. Istället kommer varghatarna att få krypa till korset och blir uthängda i media för sina tilltag. Så vi behöver inte göra mer än det vi gör idag. De skapar sitt eget mediadrev och då undrar jag vilka som kommer att bli skrämda. Att vilja utrota en art från vår fauna, gör dem bara till mördare och deras tilltag polisanmäls. Det är väl de som är ute i skogarna och tjuvjagar också.

Jag har t o m läst om hur de skickar sina hundar på vargar för att få tillfälle att skjuta. De är inga riktiga jägare utan mördare som inte har ett uns empati i kroppen för levande väsen. Ger de sig på politiker så får de skylla sig själva. Det är enkelt att dra in vapenlicenser och struntar man i detta förbud är det fängelse som gäller. Så nu uppmanar jag alla som vill bevara vargen att skriva till sina riksdagsledamöter. Vi kan inte tillåta att mördare får ha vapenlicens.

Så ni varghatare kasta inte sten i glashus. Vi är inte rädda och med lagens hjälp ska ni avväpnas.

Lämna ett svar