Är du med i något LO-förbund?

För är du det så ska du också veta att du sponsrar socialdemokraterna. LO- facken ger en del av medlemsintäkterna till socialdemokraterna och det vill jag att du ska tänka på. Inget annat parti får pengar från något fackförbund och jag anser att det är fel. När socialdemokraterna satt i regeringen skulle nya avtal förhandlas och det mellan två parter som är på samma sida. Lite märkligt i mina ögon. Hur ska man kunna ställa någon mot väggen som inte är en motpart?

Idag ligger opinionssiffrorna i botten för sossarna och många fackliga medlemmar röstar på andra partier. Då vill man inte att ens pengar ska gå till ett parti som man inte sympatiserar med. Just nu är Juholt ute på sin gråtturné och besöker en del arbetsplatser, för att tala om hur viktigt det är att vara med i facket. Han försöker alltså värva medlemmar till LO, för att få in mer pengar till valkampanjen 2014. Det hade varit ok om han pratat om socialdemokratin och att folk ska rösta på dem. Detta är inte renhårigt. Men jag är inte förvånad eftersom detta är en riktigt pengagirig ful fisk.

Han kunde vara ärlig och tala om att folk ska gå med i facket så socialdemokraterna får en ordentlig kassa inför valet. Inte smyga på detta sätt. Så sympatiserar du inte med sossarna eller tänker rösta på dem, tycker jag att du ska kolla om ditt fack stöder dem eller inte.

Lämna ett svar