Begriper ni något?

Jag syftar här till Waidelichs ekonomiska inriktning. Vad i helskotta menade karln? Vet han det själv? Jag begriper inte ett jota av det dravvel han vräkte ur sig. Men troligtvis är det de gamla goda tiderna som hägrar igen. Han är faktiskt ingen fena på det där med ekonomi. När man hör Borg prata så förstår man precis vad han menar.

Är det inte meningen att politikerna ska prata så vi förstår vad de menar? Jag vill faktiskt ha reda på hur socialdemokraterna tänker när det gäller ekonomin. Men istället håller man tydligen bara på att kritisera varandra. Anders Johansson fick sina fiskar varma under mötet i fredags. Ändå anser jag att han har rätt i sin kritik. Men dessa läckor som de verkar ha för vana att göra verkar idiotiskt. Varför hänga ut folk på det viset?

Just nu tycker jag att socialdemokratin sjunkit väldigt lågt.

Lämna ett svar