Flera har sagt nej till Juholt.

Det har varit ett krav från VU att Juholt ska förnya sin stab och han har nu tillsatt en ny chef. Mats Andersson som tidigare varit inrikespolitisk sekreterare. Alltså en intern rekrytering. Man har frågat fler utifrån, men ingen har sagt ja. Så svårt är det för socialdemokraterna att rekrytera nytt blod till sin inre krets. Bodström skrev i sin bok hur svårt det är att komma utifrån, då man betraktas som en utböling. Är man inte danad från ungdomsåren är man ingen riktig socialdemokrat. Kan det vara det som gör att det är svårt att få in nytt blod?

Eller kan det vara de sjunkande opinionssiffrorna, som gör att folk inte vågar satsa på partiet? Det är väl inte själva partiledaren Juholt som avskräcker de tillfrågade? Kanske flera av de saker jag nämnt, gör att ingen ställer upp. Det blir alltmer tydligt hur stora problem man har i partiet. För varje dag blottas det mer och mer. Man undrar när sammanbrottet ska komma, vilket inte ens någon i alliansen önskar. Tror att någon måste göra något väldigt snart, innan det går för långt. Jag skulle säga: sätt in Östros.

1 svar på ”Flera har sagt nej till Juholt.

  1. Very good blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any tips? Thank you!|

Lämna ett svar