Vinden tilltar mer och mer

Var en sväng med hundarna och det blåste rätt bra, men nu verkar vinden ha ökat ett snäpp till. Dubbel Berit verkar verkligen vara på hugget. Så dagens aktiviteter får vara inomhus. Ska visst bli en riktig blåsdag idag.

Hade tänkt ta mig till kyrkogården och tända ett ljus, men det får bli ett ljus hemma istället. Tror inte mina kära som gått bort bryr sig var ljuset står. Kanske är det vädret som gör att tankarna går till dem idag. Det är alltid så att när någon dör så är det för tidigt och man är inte beredd på det. Lite konstigt för vi vet ju alla att det är så livet är. Jag tror att vi inte vill tänka på döden och ibland agerar en del som att de aldrig kommer att dö. Så vi borde vara mer rädda om oss själva och de vi tycker om.

Så var rädda om er allihop och dem ni älskar.

Lämna ett svar