Det är dags att baka pepparkakor

Om inte annat så för den goda lukt det blir när man gräddar dem. Men jag har förlagt mina formar så det får bli runda denna första runda. När jag hittat formarna så kan jag ju baka fler. Letade och hittade en bild på roliga runda pepparkakor och bestämde mig för att göra sådana.

Enkla men ändå lite roliga. Ska försöka göra dem lite snyggare än de på bilden, men smilisar blir det. Hittade en annan bild som man nog måste vara väldigt duktig för att göra, men den är förbaskat häftig.

 Egentligen är det bara att låta fantasin flöda precis hur man vill. Sen kanske man måste vara duktig på att rita för att kunna göra en del kakor. Men varför måste det bara vara gubbar,gummor,julbockar eller stjärnor varje år? Tänk bara att ha dessa dödskallar i granen till jul. Vilken häftig gran. Hittade en annan rolig för ungkarlar kanske, eller som man kan baka och ge bort i julklapp till någon.

Någon kanske blir jätteglad över att få dessa? Ser ut som avhuggna hjärtan så det är glasyren som gör allt. Borde inte vara så svårt att göra. Försöker kanske att göra några sådana till 22-åringen i julklapp. Alltså dags att baka för mig.

Lämna ett svar