Andra advent idag

Tycker tiden går så fort fram till jul och är glad att vi skalat bort många måsten hos oss. De få julklappar som jag ska köpa, har kommit efter min beställning på internet. Nu ska de bara slås in. Jag köper en färdig skinka och det enda jag behöver göra är att griljera den. Pyntar gör jag inte speciellt mycket. Det blir endast lite tomtar och någon kula som ska sättas upp. Granen finns i lådan och är av plast. Den klär jag nästa helg tror jag. Brukar köra färgtema och ha lite roliga kulor. Hittade dessa på nätet som kan piffa upp granen.

Lite skoj att ha jorden i granen och annorlunda.

Oftast har man rött eller silver i granen, men blått är ju väldigt flott.

Om man älskar djur så rekommenderar jag att handla på Rusta som ha jättesöta djurkulor.

Tror barn skulle gilla en gran med dinosaurier på grenarna.

Visst är de söta. Funderar på att kanske ha just djur i år.

Har man rött tema så är en röd bil självskriven och har man inget tema alls så kan man ju ha vad som helst.

Den här grisen är väl för söt. Låt fantasin flöda och strunta i gran om du inte känner för det. I flera år hängde jag mina kulor i en stor palm. Det blev jättefint. Jag köper också doftljus som förhöjer stämningen, så granbarrslukt kan man få ändå.

Lämna ett svar