Vad är det för typer egentligen?

Då syftar jag på dessa Markovic och co som babblar om bilder på kungen och ska ut med dem till allmänheten. Det om något kallar jag mediakåt. Jag fattar inte vad det är för vits med att genera kungen, såvida man inte är ute efter pengar. Utpressning är precis vad det är. Antingen skaffar man pengar från kungen och där har de ju fått pengar, från hans sk vänner, eller från media som älskar skandaler. Att prostituera sig på detta sätt är sliskigt i mina ögon. Fattar inte människan att han kommer att bli föraktad för sin handling av alla, även av dem som får det skitiga nöjet att publicera dem. Slår vad om att aftonbladet har lagt ett fett bud.

Jag tycker absolut att kungen ska sitta kvar och att vi ska ha monarki. Skita inte ned vår historia. Många andra kungar, även svenska har gjort skandaler och de har ändå varit älskade. Ta socialdemokraternas Per Albin Hansson som hade två familjer, som en förbaskad bigamist. Ändå höjs han till skyarna av sossarna. Han gjorde sitt jobb och skötte sig bra i det, då kan man bortse från snedsteg. Så varför är de så hätska på kungen för att han vistats i samma rum som några strippor? Jo, för att de har i sitt partiprogram att störta kungen. Tidigare hade de revolution också, men det har de strukit.

Därför känns hela den debatten så snaskig och jag tänker inte läsa ett dyft om det mer.

Lämna ett svar