Nu skrattar hon igen

Äntligen skrattar Mona Sahlin igen och det åt Borg, som snott hennes ord om att det är häftigt att betala skatt. Något som folk skrattade åt när hon sade det under förra valrörelsen. Det är henne väl unnt då hon fått utstå så mycket skit för sin toblerone historia. Hon skrattar säkert åt Juholt också efter den kritik han fått sedan sitt tillträde. Den som skrattar sist, skrattar bäst, eller hur? Juholt som skulle frälsa socialdemokraterna efter Monas dåliga ledarskap. Han gick ut hårt och skulle minsann visa henne hur en partiledare ska vara. Jahapp, vi vet ju hur det gått med den saken.

Mona kan i allafall unna sig ett par goda skratt, nu då hon lämnat politiken och kan säga precis vad hon vill. Inget vu kan slå henne på fingrarna för det hon säger. Hämnden är ljuv, brukar man säga. Inte för att jag påstår att Mona vill ha hämnd på Juholt, utan för att hon ändå kan konstatera att kuppmakaren faller på eget grepp. Kanske har hon en annan kandidat hon vill se som partiledare och väntar på att han/hon ska få sin chans. Då är det ingen omöjlighet att vi får se henne i politiken igen.

Så visst unnar jag henne att skratta åt vem hon vill.

1 svar på ”Nu skrattar hon igen

Lämna ett svar