Som säkert alla vet är Saab begärt i konkurs

Den nyheten har figurerat i media under hela dagen sedan i morse. Tråkigast är det nog för de som arbetat på fabriken. De har fått mycket stryk under denna tid och även lidit ekonomiskt. Nu får de ut sina innestående löner och även det avgångsvederlag de ska ha. Men håret reser sig på mitt huvud när jag hör ett socialdemokratiskt kommunalråd uttala sig i radion. Han får frågan om politikerna gjort någonting för de anställda på Saab. Svaret blir att de begärt 1,2 miljoner extra till arbetsförmedlingen!!!!   När ordnade en arbetsförmedling nytt arbete till någon som blivit av med sitt arbete?

Tacksam för information för den förmedlare som gjort det ska ha medalj och riskerar väl att bli av med sitt jobb. Det de ska göra är att sätta arbetslösa på olika meningslösa kurser så de inte går hemme och slår dank….  Hallå!!! vad är det för mening att äska pengar till af?

Vore det inte bättre att gå ut och försöka ragga jobb till de som blir arbetslösa? Något nytt företag som kan etablera sig i Trollhättan. Det hade varit till mer nytta. Men det är typiskt socialdemokraterna att söka pengar till af för att låtsas ordna arbete. Så har de gjort i alla tider. Jag blir så arg. Undrar vad de arbetslösa blir?

1 svar på ”Som säkert alla vet är Saab begärt i konkurs

Lämna ett svar