Det kommer kanske lite ändringar i denna blogg

Annonser

Jag medger att den kan verka lite spretig ibland, eller kanske alltid. Så år 2012 tänker jag koncentrera mig mer på vissa ämnen som intresserar mig mest. Först och främst politik som är ett stort intresse och även vargfrågan som ligger mig varmt om hjärtat. Någon har kanske förstått att hundar alltid finns i mitt huvud och frågor kring dem. Husbilsresor tänker jag också skriva om då vi är ute på vägarna.

Låter kanske spretigt men jag hoppas att det inte blir så. Om det blir det får jag skapa fler bloggar och sära på ämnen. Men än så länge kommer jag att fortsätta i denna blogg. Det jag ska försöka är att skriva mer utifrån mig själv och mina egna åsikter angående dessa ämnen. Jag har kanske varit lite för opersonlig i mina inlägg och det är kanske lite fegt.  Men jag ser detta år som ett prov om hur man skriver blogg och en uppmjukning i att skriva som jag älskar att göra.

Just nu letar jag efter ett nytt utseende på bloggen och har någon ett eller fler bra förslag, tar jag tacksamt mot dem. Även om någon tycker att något av de ämnen jag nämnt är tråkiga, så hojta till. Nu ska jag fundera lite till.