Snart vet vi vem det blir

Om någon timme vet vi vem som efterträder Lars Ohly som partiledare för vänsterpartiet. Efter sju år har kraven växt att han ska avgå och det kan säkert bero på de sjunkande opinionssiffrorna efter hans tillträde.
Jag kan också tycka att han gått som en hundvalp i kopplet, efter först Göran Persson och sedan Mona Sahlin.

På ett sätt har vänsterpartiets politik  hamnat i skuggan av socialdemokraternas. Tycker inte att Ohly lyckats föra ut sin politik. Kommer aldrig att glömma då Mona och Maria stod och pratade om samarbetet och Ohly var vid kanten av podiet, lite förlägen.
Som en som så gärna vill vara med och nu fick det på nåder. Men Mona höll honom på avstånd.

Men nu får Juholt se upp om Jonas blir vald. Han har potential att ta väljare från sossarna och kommer att växa sig nästan lika stor som dem. Detta kommer att bli mycket spännande.

1 svar på ”Snart vet vi vem det blir

Lämna ett svar