Det har varit tyst kring Juholt efter nyår

Lotta Gröning undrar i sin blogg, var Juholt är och när han ska kliva fram som ledare. Samtidigt läser vi att Gustav Fridolin inte är intresserad av ett samarbete med socialdemokraterna och vänsterpartiet. Så något rödgrönt block verkar det inte bli. Det enda vi läst om Juholt är att han ska fika med Sjöstedt och man kan ju undra om han åkt till Brasilien för att plocka bönorna. För trots att det sker en hel del runt om i världen och Sverige så har han inte yttrat sig en enda stavelse.

Eller villade han bort sig under sin förlåt-turnè? Jag tror att många socialdemokrater undrar var han är och vad som nu ska hända. Fler av de tyngsta inom partiet har gjort uttalanden om Juholt, utan att han ens svarat. Tog han på sig en tomtedräkt i jul och försvann till Nordpolen efter helgerna? Det är ett nytt år och dags att ta tag i alla frågor inom politiken. Kanske på tiden att ett ordentligt partiprogram skrivs. Vilka frågor ska man sätta fokus på? Om man aspirerar på regeringsmakten bör man nog vara mycket aktiv i de flesta frågorna och visa sin kunnighet.

Så Lottas undran är befogad och delas av mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.