Helvetesmammorna

Så kallar jag de mammor som exploaterar sina unga döttrar. Ser just nu på ett program på tv4 där doktorer,psykologer mm tar upp heta ämnen i amerikansk tv. Idag handlar det om dessa mammor som skickar sina döttrar till skönhetstävlingar. Jag ser en mamma som säger att hennes dotter på 8 år, gillar dessa tävlingar. Nästa sekvens visar hur hon skäller ut tösen för att hon inte gör tillräckligt bra ifrån sig. Flickan svarar sin mamma att hon inte förstår vad hon menar. Programmet visar upp bilder på tösen i bikini med fejkbröst, uppmålad som om hon var en vuxen kvinna. Då frågar jag mig vad det är för människa som slänger ut sin dotter till pedofiler att dräggla över. Hon uppmuntrar till att en åttaåring ska vara ett sexobjekt till pedofiler.

En annan mamma gav ett presentkort till sin sjuåriga dotter, så att hon kan göra en plastikoperation när hon blir arton år. Som att tala om för flickan, att hon inte duger utan ska operera sig. Mamman har själv gjort massor med operationer och nu ger hon samma komplex till sina döttrar. Hon har även börjat injicera sig själv med botox.

Vad är det för en sendvriden uppfattning de har? Att redan från ung ålder få itutat att man inte duger som man är. Jag vill kalla dessa mammor för helvetesmammor. De borde inte få ha barn. Fy för den säger jag bara.

Lämna ett svar