Varför är det så svårt att säga sanningen?

Tommy Waidelich kommer med sin version av a-kassebråket i DI och det efter att ett avslöjande gjorts om bråket kring budgeten. När han tillfrågades i december förnekade han att de skett ändringar i sista stund innan offentliggörandet. Idag påstår han att det var på grund av honom som budgeten fick ändras. Men att han sökte stöd hos Juholt för det. Att behöva ändra något efter att man redovisat budgeten för partiledningen, anser jag vara undermåligt. Jag tycker denna efterkonstruktion om vad som skett, tyder på att någon ljuger.

En ekonomisk talesperson bör kunna ha en ordentlig överblick innan redovisning av sitt material. Annars bör han bytas ut till en som klarar av arbetet bättre. Jag tror att herrarna Juholt och Waidelich fick stark kritik från de andra i ledningen, vilket ledde till att de fick göra en omfördelning av budgeten i sista stund. De hade inte tänkt höja a-kassan alls i den första versionen, vilket hade orsakat att de skulle förlora i trovärdighet. Men att de nu inte talar sanning om turerna kring detta, kommer att få fler att byta parti. Detta visar endast vilka b-lagare dessa två herrar är.

Lämna ett svar