Slår på nyheterna och blir mållös

Där i egen hög person kliver Juholt fram. Han är i Sälen efter semestern och ska tala, men möts av frågor om turerna i budgeten. Det första han säger är att han blivit en bättre människa sedan december. Men hur eller vad han genomgått för något för att bli det får vi inte veta. Jag skulle bra gärna vilja veta hur man blir en bättre människa på några veckor. Har börjat ta upp kalsongerna från golvet eller vad menar karln?

En sådan omvälvning borde han inte hålla tyst om, då många andra gärna skulle vilja veta hemligheten. Har han avgett några nyårslöften som han tror att han kan hålla? Journalister kom igen, här är en jättegrej ni måste följa upp. Det kan bli väldigt fina förstasidor och löp. Följ Juholts exempel och bli en bättre människa på endast några veckor.

Det är ju en sak att vilja bli en bättre människa, men att som han säga att han blivit det är ju stort. Jag blir mållös av avund.

1 svar på ”Slår på nyheterna och blir mållös

Lämna ett svar