Konstiga kommentarer uppstår

När någon påstår att man far fram med osanning, är det bara att svara att man uttryckt sig lite drastiskt med flit. Allt bara för att belysa det hela lite skarpare. Vägra stenhårt att du har fel och be för tusan inte om ursäkt för att det du påstått inte är sant. Det är helt otroligt vad vi lär oss av denne partiledare. Helt nya användningsområden för ord som vi aldrig ens tänkt på. De andra partiledarena ligger hästlängder från honom när det gäller det.

Att gå ut med att man blivit en bättre människa och sedan göra precis samma sak, som gav alla tidningsrubriker förra året. Tänka efter före man uttalar sig och ha ordentligt med fakta, innan man öppnar munnen är väl a och o inom politiken. Jag ser ingen förändring hos denna karl, utan det är rena rama vilda västern med ord när han öppnar munnen. Den förbättring han menar måste väl vara den, att han vägrar säga förlåt jag hade fel. Nu är det drastiska uttalanden som gäller.

Vet inte om jag törs titta på riksdagsdebatten i morgon. Hur mycket drastiskt kommer att sägas då? Man blir riktigt generad av hur han gör bort sig och jag skäms över att jag en gång i tiden röstade på hans parti. Frågar någon om jag någonsin gjort det ska jag svara, att det var nog lite drastiskt att göra det.

1 svar på ”Konstiga kommentarer uppstår

  1. rarely leave a response|I rarely leave} responses|I usually do not leave} a great deal of} responses|I usually do not leave a response|I usually do not leave} a leave a response}, but browsed some of the|a few of the|a lot of} responses|after reading} some of the|a few of the|a lot of} responses|I browsed|glanced} through} a few responses|after looking at some of the|a few of the|a lot of} responses|I browsed some of the|a few of the|a lot of} responses|after looking at through some of the|a few of the|a lot of} responses} here . I actually do have some questions|a couple of questions|2 questions} for you do not mind|if it’s allright}. Is it just me or give the impression like} a few of these responses look like they are left by brain dead visitors? 😛 And, if you are writing on other online sites, I would like to keep up with anything new you have to post}. Would you list of all of your social sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?|

Lämna ett svar