Ny månad idag

En ny månad har inletts idag och ingenting är förändrat, våldet fortsätter som tidigare. En ny dödsskjutning har inträffat i Malmö och polisstationen i Fosie sprängd. När ska det sluta och varför händer detta? Jag har blivit rädd att åka in till Malmö och är orolig för att mannen tillbringar sina arbetsdagar där. Detta sista som hände är tydligen gängrelaterat och trots att fler poliser finns i staden just nu så kan de inte ringa in problemen. Detta är människor som inte är rädda för någonting verkar det som. Fruktansvärt för alla som bor i stan och tråkigt att en stad har blivit en stridsplats för olika grupper.

Våldet ökar hela tiden och snart törs inte folk gå ut på gatorna. Även om inte alla är måltavlor för dessa gäng, så kan man hamna i situationer där det finns risk att man dödas. Beatrice Ask ska hålla presskonferens idag och man undrar vad det ska leda till. Utredningar hjälper inte i nuläget utan det är handling som behövs. Det är dags att få fram dessa våldsamma människor i dagsljuset och sätta dem i förvar. Om det inte blir en förändring så är jag rädd att vissa tar rättvisan i egna händer och ger sig ut på jakt.

 

2 svar på ”Ny månad idag

Lämna ett svar