En aning märkligt

Socialdemokraterna valde en ny partiledare för ett tag sedan och då minsann skulle alliansen få på tafsen. Här var en ledare som skulle ta ställning för den socialdemokratiska politiken. Idag frågar jag mig vilken politik? Jag har inte sett många uttalanden om hur de ställer sig i olika frågor. Igår gick Reinfeldt ut i media och pratade om att pensionåldern antagligen borde höjas i framtiden. Han var med i olika media och Löfven var också inbjuden, men tackade nej. Men hallå!!! Här borde socialdemokraterna haft en ypperlig chans att föra fram sina åsikter angående pensionen och vad de anser att man borde göra. Men nej, total tystnad råder från sossarna.

Mona Sahlin sade på sin tid att pensionsåldern borde höjas och att folk måste räkna med att arbeta längre. Men det var hon det. Står socialdemokraterna fast vid det eller har man en annan uppfattning idag, det vet ingen. Skulle vara intressant att få veta hur de ställer sig i den frågan och hur de i så fall tänker finansiera pensionerna.

Nu undrar jag om alla socialdemokrater gått under jorden eller vad sysslar de med? Existerar partiet längre, mer än i riksdagen? De syns inte, hörs inte och tar inte ställning i någonting, verkar det som.

Lämna ett svar