Onsdag kväll

Nu är vi inne på sista dagen i februari och idag har vi haft +8 ute. Jag såg krokus som är på väg att blomma. Fortsätter det bara såhär så kan vi nog säga att våren är här. Jag gick långa promenader med hundarna idag för det skingrar tankarna och får mig att må bättre. Jag har alltid varit ute och gått då jag mått dåligt. Hundarna mår ju också bra att få vara ute.

Såg i aftonbladet att sossarna gått upp i opinionsmätningarna och det utan att ha sagt något alls om sin politik. Jag tror att detta är smekmånaden för Löfvèn och det blir annat ljud i källan när de börjar prata om sin politik. För en ärlig fråga: vem skulle vilja ha högre skatt på sin lön? För det är precis det sossarna tänker göra för att finansiera socialbidrag och andra bidrag. Hur ska de annars kunna höja dessa? Var och en får gå till sig själv och rannsaka sig om man är villig att avstå sina surt förvärvade pengar till andra. Det är ju en sak att skänka till välgörande ändamål och en annan att sänka sin levnadsstandard.

För övrigt har jag börjat skriva på min bok på allvar och samtidigt gått med i en skrivarkurs. Något gott av detta ska det väl komma tycker jag och mitt behov att skriva måste få utlopp. Det var ju därför jag startade denna blogg. Jag kommer att berätta om hur det går och om det blir en bok tillslut. Det är ett hantverk och tar sin lilla tid.

Nu ska vi koppla av och se på location location på nian, som sedan följer av grand design. Två höjdarprogram enligt mig.

Lämna ett svar