Ett dåligt arv

När alliansen tog över regeringsmakten från socialdemokraterna, fick de en del i arv att ta över från dem. Bland annat så startade socialdemokraterna ett samarbete med SaudiArabien som vi först nu fått reda på. Tolgfors är anmäld till KU av Fridolin Mp, för att riksdagen ska få veta mer om detta samarbete. Att det verkar ingåe att bygga en vapenfabrik, är ju riktigt dåligt. Tolgfors säger sig inte kunna berätta något på grund av tysnadsplikt. Vi kanske ska fråga sossarna vad detta samarbete innehåller och varför de startade det.

Göran Persson sitter ju inte i vare sig riksdagen eller regeringen så han kan ju omöjligtvis ha någon tystnadsplikt. Ett tips är att ta in honom till förhör i KU. Eftersom han var med och startade upp detta bör han ju veta allt. Bildt säger att alliansen kontrollerade om samarbetet stred mot svensk lag, vilket de kom fram till att det inte gjorde. Men det är ju inget skäl till att fortsätta bygga upp en vapenfabrik. Björklund anser att Sverige ska avbryta alltihop och jag är benägen att hålla med till 100%.

Om man inte kan förhöra Persson så finns det fler socialdemokrater som är aktiva och satt i regeringen då samarbetet började.Kalla in dem och ta reda på vad som är på gång. Tolgfors är bara en människa som förvaltar ett beslut av andra. Det borde inte vara så svårt att få fram sanningen.

Lämna ett svar