Våldtäkt är det djävligaste som finns

Dessa människor som förgriper sig på någon som är svagare, man som kvinnar, kan inte kallas människor och inte djur heller.
Läste om den gruppvåldtäkt som ägde rum i Mariestad, där männen stod och klappade händer under tiden.
Vad har de för syn på sina medmänniskor egentligen?

Sedan läser jag om en 16-årig tös som blivit våldtagen mitt i Stockholm. Hur i helskotta kan en sådan sak ske? Vad är det för idioter som gör en sådan sak?

Jag blir fruktansvärt upprörd och förbannad. En gång blev jag själv utsatt för ett försök till våldtäkt. Men jag blev som en furie och lyckades att sno runt och satte knät i idioten allt vad jag orkade. Han vek sig som en fällkniv och jag hoppas att pungkulorna blev adamsäpplen på honom.

Kemisk kastrering är det straff dessa ska ha. Ta bort all känsla för att bli kåta.
Nu kan jag inte skriva mer för jag blir så arg.

Lämna ett svar