Framme och kaffet urdrucket

Vi var framme tio minuter över tio och hundarna rastades på en  gång naturligtvis. Sedan få igång värmen som nu är väldigt konfortabel. Hundarna sover som grisar och snart ska vi också göra det. Detta var en fin ställplats och lätt att hitta.

En whiskey har åkt ned i halsen och det känns väldigt bra. Nu ska jag bädda sängarna och sedan är det natti för oss.

Såg nyheterna på play och tyckte det var synd att de inte fick den skjutgalne mannen levande i Frankrike. Hade varit intressant att höra vilka motiv han hade. Vad nu små barn kan ha för skuld i vuxna människors krig. Men det skulle man ha frågat sig under andra världskriget också.

Att media fortfarande klumpar ihop miljöpartiet med sossarna måste reta dem. De kanske inte vill regera tillsammans med dem. Men roligt är det.

Lämna ett svar