Lördag morgon och fortsatt färd

Vi tog sovmorgon idag och efter tio timmar så är man utvilad. Vet inte varför jag alltid blir så trött efter att ha varit i Stockholm. Kanske är det ovanan vid så mycket folk och bilar? Jag är antagligen en lantis i själ och hjärta. Hundarna uppskattar att få sova på den utdragna delen mellan oss och har sovit där hela natten. De var också trötta.

Nu har vi ätit en god födelsedagsfrukost, eftersom mannen fyller år idag. Jag har tagit fram koordinaterna till nästa ställplats som är i Perstorp. En snabb dusch och sedan är vi på rull igen. Man får se mycket av Sverige när man har husbil och eftersom jag älskar att åka runt så trivs jag.

Solen lyser och det är +16 här så dörren är öppen för hundarna. Men de sover efter maten nu. Jag hör fåglarna kvittra och Kinda kanal ligger spegelblank. Hur idylliskt som helst. Här är nog väldigt fint att stå på sommaren, med båtar som far förbi och lite mer folkliv.

1 svar på ”Lördag morgon och fortsatt färd

Lämna ett svar