Råkade se lyxfällan

Det är inte ett program som jag brukar titta på, men igår hade jag på trean när jag höll på med datan.
En bimbo vid namn Rosanna var anmäld till programmet och hade ekonomiska problem. Hon bodde ihop med Jackie som tydligen stått för hyran en längre tid. Nu råkar jag veta att Rosanna är en bloggerska som frotterar sig med de övriga töserna i Stockholm som bloggar och skriver om sitt sk glamorösa liv. Jackie är den ökände Svartenbrants dotter, som också var med i Paradise hotel. Ingen serie jag följt men det skrevs en hel del om sexscenerna hon hade i programmet.

Nåväl Rosanna blev tillfrågad om varför hon inte hade den sedvanliga högen med räkningar som brukar finnas av de skuldsatta. Hon svarade att dem hade hon kastat för det kommer ju nya hela tiden. Så därför kallar jag henne för en bimbo.
Sedan kunde hon inte sälja sin lyxtv och ha en tjocktv. Men hon låg på en madrass och sov på golvet.

Allt kändes som fejk och det flamsades i hela programmet.
Jag blev förbannad och kände att varför ge programtid till denna idiot, när det verkligen finns de som behöver hjälp att ordna sin ekonomi.
Dessa två tjejer ville bara vara med i tv och var inte ett dugg seriösa.

Men jag gottade mig att hon bara fick ett presentkort till en säng i slutet. De trodde nog att de skulle få en gratis semester någonstans.
Tji fick de och jag hoppas slippa se dem mer på tv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.