Nattrastning och ljust ute

image

Detta foto är taget av trädet vi planterade för elva år sedan på tomten. Nu kommer jag inte ihåg vad det är för sort, men det är ett vanligt parkträd. Vi köpte det för att ha något som markerade att vi kom hit och satte våra bopålar. Det blommar så fint nu och dessa vita blommor blir snart rosa innan trädet övergår till att bara vara grönt. Som synes är det väldigt ljust ute trots att klockan är över 22.00. Det är alldeles tyst ute och det enda som hörs är fåglarna. Men de tystnar väl också snart. Alla sover i byn hoppas jag och +9 är ju ingen rolig temperatur. Nu ska vi sova och förhoppningsvis vakna till en dag med åtminstone uppehåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.