Allt klart inför resan

Nu har vi packat in allt i husbilen och fyllt på vatten. Bara lite småsaker som ska med i morgon. Vi åt lax till middag och jag kollade koordianterna till Trosa för att vi ska slippa leta.

Nu har jag även lyckats söka f-skattsedel hos skatteverket och sedan är det bara att köra efter samtal med kontakten på af. Vi närmar oss med stormsteg.

Vi har startat ett handelsbolag som heter JAR syd, vilket har en koppling till engelskan. Det kan ju hända att vi startar fler bolag under detta namn. Allt börjar bli verklighet och snart är jag egen företagare på riktigt. Ingen som bestämmer över mina tider eller hur jag ska arbeta. Detta har jag faktiskt drömt om länge men aldrig trott skulle bli verklighet. Sliter jag som en iller så är det jag som får betalt för det och ingen annan. Det roligaste är att alla jag varit i kontakt med tror på min affärsidé. Nu är det ju en franschising men i lite ovanlig form. Allt är lusläst och alla tror att det kommer att bli bra.

Det ska bli skönt att komma ut på en tur med Mackan och även få lite mer information från moderbolaget. Jag känner mig verkligen taggad. Nu blir det lite avkoppling innan vi kojar för natten. Vi har tänkt åka senast klockan tio i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.