För övrigt vill jag bara säga…

Att man inte ska ge sig till att städa i tropisk värme, även om det är molnigt ute. Allt som man hinkar i sig kommer ut som äcklig svett nästa på en gång. Nu har jag bytt tröja två gånger och det enda jag gjort är att torka av med våt trasa överallt, samt planterat om en växt och fyllt på jord i två krukor. Känner att jag har vätskebrist och har öppnat en öl för säkerhets skull. Vattnet jag druckit sitter i den tröja som ligger i tvätten. Ändå har jag torkning av golven kvar och därför har jag plockat fram en ny tröja som ligger beredd.

Men jag tackar gudarna att det inte är strålande sol utan molnigt. Sedan syns ju dammet bättre när solen skiner. Ett råd är att inte städa då utan gå ut i solen eller sätt er åtminstone utomhus, så ni slipper se dammet. Gå in först då det blir skymning och ni slipper se dammet. I lampsken syns det inte lika bra om det är lite damm här och där.

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: