Ute på nattrastning

image

Ser att klängrosorna börjat blomma och många knoppar finns det på dem. Då är sommaren verkligen här. Oj, höll på att trampa på en hundskit när jag skrev detta. Dags att plocka lite sådant också. Längtar efter f-skattsedeln nu. Träffade lite folk på dagen som undrade när jag skulle sätta igång. Tror en del väntar på det. Jag vill ju så gärna berätta om mitt företag, men kan inte göra det innan jag fått klart med starta eget bidraget. Allt måste gå rätt till och det är skttsedeln som fattas nu. Sedan kan jag kontakta af för ett möte. Håll tummarna att den kommer snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.