Älskade lilla mamma

image

Jag saknar dig varje dag och väldigt mycket just på midsommarafton. Det skulle bli din och pappas första som skåningar. Istället blev det din sista och sedan dess går jag hit denna dag. De sista ord jag sade till dig var att jag älskar dig och det har jag alltid gjort. Du var som en skör ros och när jag blev vuxen ville jag krama dig och säga att du var en bra mamma. Du är mitt ljus alla dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.