Trycksakerna har kommit

De kom nyss med postens bud och jag har inte hunnit öppna kartongerna ännu. Men det känns väldigt spännande att de är här nu. Jag ska strax öppna dem och sortera in dem i min nya fina bokhylla. Söker också min kontakt på af med ljus och lykta, för jag tror att skattsedeln kommer vilken dag som helst nu.

Jag vill komma igång så snart som möjligt och då måste jag ha klart med af. Tyvärr kan jag inte annonsera förrens i augusti då lokaltidningen har sommaruppehåll tills dess. Men jag kan ju börja med att sätta upp lappar på strategiska ställen så jag kan börja registrera medarbetare. Jag vill kunna arbeta helt öppet, men kan inte göra det innan alla papper är påskrivna och allt är klart med avtalet. Självklart så är alla inblandade intresserade av att jag ska komma igång.

I morgon ska jag få distansutbildning på dataprogrammet så jag kan träna lite innan jag kör skarpt. Tror inte att det ska vålla några problem men vill ju vara bekant med hur jag ska göra så allt blir rätt från första början. Nu ska jag titta i kartongerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.