Ibland blir man så stolt

Annonser

Jag är med i ett hundforum på facebook som heter Bosses hundforum. Där kan man efterlysa hundar som sprungit bort eller rövats bort. Nyttigt för alla som har hund och verkligen älskar sina hundar.

Idag på morgonen kom det en efterlysning om en hund Kiara som stulits vid coop i Borås. Det blev en otrolig aktivitet på alla som är med i forumet och folk åkte runt med lappar, pratade med radion och folk inne och runt om affären. Många underbara människor blev involverade i detta och gjorde allt för att försöka hitta hunden. hela dagen var det full aktivitet som jag följde genom kommentarer som kom upp på forumet. Då det var alltför långt bort för mig kunde jag inte delta.

När jag går in denna kväll ser jag att Kiara kommit tillrätta och hur alla som engagerat sig i detta sökande utbrister i glädje. Det är så man får tårar i ögonen av glädje när det slutar så lyckligt. Ägaren till hunden är överlycklig och kan sova gott i natt.

Tänk, att alla dessa människor som inte ens känner ägaren ger allt för att hitta hunden. Helt otroligt och fantastiskt. Jag är verkligen stolt att vara med i ett sådant forum, så visst kan det vara nytta med facebook också som så många föraktfullt rynkar på näsan åt.