Titt in i de fashionabla kvarteren

På hemresan idag bestämde vi att ta en sväng till Höllviken och Skanör-Falsterbo. För de som inte är skåningar kan jag berätta att många av Sveriges höginkomsttagare bor just där. Men även normalinkosttagare förekommer. Vissa delar av dessa områden har enorma hus och stora trädgårdar. Just dessa ligger i mitt affärsområde och jag har inte sträckt mig dit ännu, men nu är det nog dags. I Höllviken finns en icabutik som jag lappade och förhoppningsvis finns det både veteraner som vill ha något att göra och de kunder som vill ha något utfört där. Tejp var det som gällde på den anslagstavlan.

Vi åkte vidare över Falsterbokanalen och in i de fina kvarteren. I Skanör finns ett affärscentrum med diverse affärer. Vid ica finns en stor anslagstavla. Jag kände mig lite som en katt bland hermelinerna när jag traskade omkring i en stor svart t-shirt och foppatofflor. Förövrigt mycket praktiska när man är ute i husbilen. Anslagstavlan var av trä och enorm. Det var rätt mycket folk vid affären och anslagstavalan och de var alla över 55 så det borde finnas material för mitt företag tänkte jag. En lämplig yta i ögonhöjd kollade jag in och smällde till med häftapparaten. Tre hårda smällar fick många att haja till. När jag traskade iväg såg jag i ögonvrån att flera gick fram och läste nyfiket på vad jag ahde satt upp.

Detta gjorde mig glad och när vi sedan kom hem och handlade bröd på vår lokala affär, så såg jag att alla lappar var borta. Så nu ska jag producera ett antal till och då även sådana där jag efterlyser kunder. Jag tror faktiskt att augusti kommer att bli väldigt bra månad. Nu kör vi.

 

http://www.veterankraft.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.