Jag ligger på plus

Idag skulle Ecuadors utrikesminister ge besked om Assange får asyl i landet och det fick han. Problemet är ju bara det att den patetiske lille karln rymde till landets ambasad i London och inte själva landet Ecuador. Jag trodde att han var intelligent vilket han nu bevisar att han inte är. Storbritannien står fast vid beslutet om utlämning till Sverige där han ska stå till svars för våldtäckt på två kvinnor. Så Assange kan inte åka till en flygplats eftersom han då beträder Engelsk mark. Även om han tog helikopter så skulle första steget innebära att han greps. Eftersom ambassaden är inrymd i ett våningsplan i ett stort hus så kan han inte ens gå ut i trappen. Detta är prestige för polisen att gripa honom så fort det går och skicka honom till Sverige. Så han hamnade i fängelse om än ett annorlunda sådant.

Skulle han mot alla odds lyckas ta sig till Ecuador, så kommer CIA med all säkerhet kidnappa honom. Därför tycker jag att denne Assange är en patetisk liten man som försatt sig själv i en sits han aldrig kan ta sig ur helskinnad.

Men efter dagens hundpromenad ligger jag på plus i mitt eget rankingsystem. Troligtvis har jag lyckats värva en veteran av manligt kön. Ja, ni läste rätt nu har jag min första hantverkare och jag har redan ett uppdrag till honom. Går detta i lås börjar det faktiskt rulla in en hel del pengar, för detta betalat sig bra. Så om ni har någon kraft i tummarna kvar, ber jag om att ni håller dem hårt. Hoppas verkligen att det är början på en trend som ökar hela hösten. Tänk er att jag går och raggar upp ålderspensionärer på mina hundpromenader!! Inte för några amorösa stunder utan för att sätta dem i arbete. Jag har även varit på huvudkontoret om att de ska släppa pressrelesen så kanske de gör ett reportage om mitt företag. Då kommer folk att veta vad jag sysslar med och registrera sig. Nu ger jag järnet.

www.veterankraft.se

 

 

Lämna ett svar