Förberedelser pågår för fullt

Eftersom jag ska ha ett litet möte i morgon mellan nya uppdragsgivare och veteraner, måste jag vara väl förberedd. Hoppas verkligen att min veteran får fler än ett nytt uppdrag. Hon vill ju ha det och behöver verkligen pengarna. Det är inte lätt att leva på den pension man får om man varit hemmafru största delen av sitt liv. Man räknar ju inte med att ens man ska dö i förtid heller, men tyvärr kan detta hända. Sedan är det viktigt för mig att visa denna by att jag har aktiva veteraner så fler anmäler sig för att få uppdrag. Jag har ju ett hantverksuppdrag som jag behöver ha en duktig veteran till. Sedan ska jag scanna lite papper till den veteran som precis anmält sig. Skulle vilja ha lite fler uppgifter om vad han kan tänka sig att utföra.

Nästa förberedelse är vår lilla roadtrip utomlands som startar i morgon kväll. Just nu scannar jag de två små datorerna och uppdaterar deras virusprogram. Den ena ska vi ha som tv och den andra som ett komplement till denna stora data. De ska vara fulladdade och klara inför i morgon. Sedan ska jag titta på ställplatser som ser trevliga ut. Vi gör denna höstresa eftersom vi inte haft riktig semester i år och känner att det skulle ge oss mer energi. Det blir bara en kort tur nedåt Tyskland men det ska bli roligt att se lite annat och handla lite roliga saker. Jobbet kan jag ju sköta med hjälp av datan och mobilen som alltid är på. Så nu fortsätter jag förberedelserna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.