Humörsänkare och humörhöjare

Tror många varit utsatta för telefonförsäljare som rabblar en massa strunt. Den sista i raden ljög mig rakt i örat och sedan svarar idioten inte på mejlen jag skickar. Men en faktura har han lyckats skriva ut och tydligen en e-post adress som ingen svarar på. Men tyvärr för den unge herrn så har han försökt lura en arg kärring som aldrig kommer att ge sig. Jag har lyckats en gång tidigare och där fick jag rätt så det kommer jag att göra nu också.

Men vilka humörsänkare dessa telefonförsäljare är. De får faktiskt finna sig i att jag snäser av dem i fortsättningen och inte ens får chansen att berätta om sitt strunt. Jag skulle kunna hänga ut dessa unga herrar som tror att de är så smarta, men väljer att inte göra det. Men det kan hända att jag lämnar deras och företagens namn vidare till vissa instanser. Det gör jag för att rädda andra som kanske inte har ork eller vet hur man ska bli av med dem. Tänk, om en gammal människa får liknande samtal? De tror att de får något gratis och sedan kommer en fläskig faktura. När de sedan ringer så svarar ingen och tillslut ger de upp och betalar. Tyvärr är det nog så många gör.

Men inte jag för här har de mött en kärring som är envisare än något de stött på tidigare. Det är humörsänkare som ringer när man minst vill det och ofta mitt i middagen, eller när man sitter och arbetar som mest.

Något som höjer humöret är mina hundar och trevliga människor man möter då man är ute med dem. Detta har gjort att jag inte skrivit lika elaka mejl till telefonförsäljarna utan hållit en väldigt proffsig ton. Så skedde även idag och jag skickar alla er goa människor en tankekram. Mina hundar kramar jag fysiskt och pussar på nosarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.