Försöker bli harmonisk

Annonser

Alla dessa idioter i världen gör mig helt galen. Nu försöker jag bli mer harmonisk och mer glad. Ett par ögon har förföljt mig under dagen och de är den blick på ett foto jag såg igår. En djävla sodomist har bundit sin hund i sängen och före övergreppet tar den skiten ett foto. Hunden utstrålar så mycket kärlek och tillit till sin ägare som är ett stort svin. Hur är man funtad i huvudet när man förgriper sig sexuellt på djur? Dessa människor ska inte vistas ute bland normala människor och absolut inte ha något slags djur.

En vän till mig arbetade enormt för att försöka stoppa sådant och blev hotad och förföljd på internet för det. De skrev till Eskil Erlandsson som endast kommenterade detta med att det har förkommit i alla tider att bönder haft sex med sina kor. Jamen, vad i helskotta är det för en minister som kan säga så!!!  Ingenting har gjorts för att skapa en lag för att dessa idioter ska kunna fällas till kännbara straff.

Som ni märker är jag upprörd och jag måste bara bli mer harmonisk. Men hur ska jag bli kvitt i dessa kärleksfulla ögon som förföljer mig hela tiden. Denna vackra hund som jag vet kommer att bli sexuellt trakasserad av sin idiot till ägare. Jag gråter inuti mig och känner mig så maktlös. Igår kände jag mig helt förstörd och hade svårt att koppla av.

Dags att torka golv, men innan dess ska hundarna få mat och rastas.