Hur dum får man bli?

Sedan någon vecka tillbaka har någon som tydligen ser mig som konkurrent, rivit ned mina rivlappar i vår närbutik. Det började först med att människan satte sina felstavade A4 sidor framför mina. Klart jag tog bort den och nästa gång var min ena lapp borta. Ja, sedan har det fortsatt på det sättet ett tag och idag råkade jag åka till närbutiken och gissa vad? Klart att min lapp var borta och skitstöveln hade satt upp två av sin felstavade A4 sidor med tejp. Jag rev ned dem såklart, men hade ingen ny av mina med mig så jag satte inte upp någon. Nu efteråt känns det bra för nu vet inte människan vem som river ned lapparna. Jag ska göra en panglapp till i morgon och sätta upp den på ett strategiskt ställe. Har fått lite nya att sätta upp från huvudkontoret så det blir bra.

Jag har kollat upp det sk företag som river ned lapparna och det existerar inte. På adressen finns ett namn som har ett företag inom ljud-och musikproduktion. Tydligen använder människan sig av dennes företag och eftersom mobilnummret verkar vara ett kontantkort så är det ingen seriös person. Jag har mina misstankar om vem eller vilka det kan vara och ska luska lite mer.

Tydligen är jag en allvarlig konkurrent till honom/henne och det tycker jag bara är bra. Men tyvärr är det jag som kommer att gå segrande ur denna strid. Som mannen sade i helgen, nu är det krig. Haha… Jag är inte rädd för oseriösa människor och har ett marknadsföringskoncept som gör att jag vinner i längden. Förresten så anser jag att det finns plats för alla aktörer och den som inte kan acceptera att det finns andra, kommer att ha det svårt i framtiden. Men det gäller att lära känna sina konkurrenter och det håller jag absolut på att göra. Jag kommer att bli störst i skåne och det kommer alla andra att bli varse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.