Stapla ärter på vinden

Grannen staplar inte ärter, men ved som lastades av med traktor igår. Det gäller att förbereda sig inför kallare tider och många sparar kostnader genom att installera en öppen spis hemma. Så här behövs inget gym som kostar dryga pengar. Gissar att när den högen är på plats, så har man fått sig en ordentlig genomkörare. Frisk luft kommer som bonus, eftersom det mesta arbetet görs utomhus.

Jag har ju mina hundar vilket gör att jag får både träning och frisk luft. Alla kan hitta på olika sätt att träna på som gör att dyra gymkort kan väljas bort. För min del kan jag inte tänka mig att vistas inne i svettluktande lokaler för att få träning. För en riktig genomkörare behöver jag bara gå ut och rensa i rabatterna. Med detta vill jag påvisa att det är stora fördelar med att bo på landet.

Även om vi är mycket beroende av bilen, så får vi inte i oss den mängd avgaser människorna i städerna får. De flesta tar cykeln till affären mm, då avstånden inte är så stora i ett litet samhälle. Ska vi handla större inköp och kläder måste vi ta bilen, men et gör vi ju inte varje dag.

Just nu tittar jag på grannen som jobbar på bra. Kanske ska ropa något uppmuntrande när jag går förbi med hundarna. Bra jobbat eller så 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.