Badsäsongen är definitivt över

Jag är väl ingen som badar på sommaren särskilt mycket heller, men nu vill jag definitivt inte ens doppa tårna i havet. Stränderna ligger tomma i väntan på nästa sommar och det är väl endast någon ensam vandrare med hund då och då. Allt känns lite ödsligt och när jag står där ensam, får jag en känsla av att vara i en Mankellroman. Snart hittar jag ett lik eller annat som gör att polisen måste tillkallas. Vågorna sveper mot stranden och vad är det som ligger där? Som tur var bara något skräp från en förbipasserande båt kanske.

Det är klart trevligare att vara nere vid havet då solen står högt på himlen och värmer. Men såhär är det på hösten vid havet i skåne.

Skåne-sept-2011-24

Författare: mycketyck

Världen ur mitt perspektiv på gott och ont. Tankar och händelser i mitt liv.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: