Änglarna gråter

Idag regnar det så det står härliga till. Behöver jag nämna att vi var genomvåta efter våra promenader och hundarna var måttligt roade. Efter att ha blivit torkade med varma handdukar, var de ändå rätt nöjda.

Jag kommer ihåg att när jag var liten sade min mamma att det var änglarna som grät, när det regnade. Jag trodde på det tills jag började skolan. Det kändes inte lika tråkigt att tänka sig på att änglarna grät för att det fanns så dumma människor på jorden. Efter regn kommer sol och samma sak med änglarna. De blev glada igen efter att de gråtit ett tag.

ledsen1

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.