Inte precis vardagslunk

Annonser

Det kändes konstigt att stiga upp tidigt idag och hundarna var inte precis glada över det. Nellie som alltid brukar få en stund i trädgården efter frukost, stod och glodde på mannen som att hon undrade vad hon skulle där och göra. Någon vardagslunk har inte infunnit sig här hemma ännu. Helgen sitter i hos oss alla, trots att både mannen och jag arbetar idag.

wpid-IMG_20130331_212602.jpgSenare idag ska jag börja leta foton i arkiven. Vi har köpt tre ramar där våra nuvarande hundar ska ha sina foton. Sedan ska tavlorna sättas upp på vår familjevägg. Lite lustigt att det då kommer vara fler hundar än människor på den väggen. Men den saken ska väl ändras då pojken bildar familj.

Först ska jag ta ut hundarna på de dagliga promenaderna och när jag tittar ut genom fönstret, ser det nästan lite vårlikt ut. För en gångs skull tittar solen fram och jag ser fram mot att få komma ut. Någon snö har vi inte här i skåne, men vintern är inte över ännu och det brukar komma något oväder innan våren äntligen får slå ut.