Fredag och helg

Idag har jag hälsat på i Lund och träffat mina två skånekolleger. Vi har pratat om marknadsföring och hur vi ser på framtiden. Jag ligger väl lite före eftersom jag hållit på längre, men kanske kan vi stötta varandra och ge draghjälp. Det var roligt att träffa dem och äta en god bit mat. Mannen var så vänlig att skjutsa mig så jag slapp leta parkeringsplats eller irra runt i en stad jag inte känner till. Lantis som man blivit.

Är hemma och ska planera för nästa vecka och köra igång vårens kampanj. Sedan är det dags för att ta lite helg.

Våren kommer med stormsteg och det känns skönt.

Ni har väl inte glömt att det är Alla Hjärtans Dag idag?

kram fredag

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.