Pank och fågelfri

Jag är inte direkt pank efter att ha betalat mina räkningar, men rik är jag absolut inte. Viktigast är att allt är betalat och något är kvar efteråt. Är nog inte ensam om att ha suttit med detta i dessa dagar. Tänkte att det är bäst att få allt gjort när jag har uppkoppling till internet. Igår var en kluddig dag då det verkade stört omöjligt att få något gjort på internet. Idag har jag kommit in, men inte med mitt sim-kort, utan jag lånade mannens som har en helt annan operatör. Svisch, så var jag inne och räkningarna betalade. Så ska det ju vara. Får kanske byta operatör om det ska strula såhär.

Det verkar vara lite darrigt i Vasaloppsledningen när våren stormar fram över Sverige. Vad jag kommer ihåg har det ställts in en gång tidigare. Hoppas de kan genomföra det i år. Tycker det är ett fint avslut på vintern. Vi brukar sitta vid frukosten och titta på åkarna när de skidar genom Dalarna. Vilka hurtbullar det finns som stiger upp i ottan och ägnar en hel dag åt att åka skidor. Jag beundrar dem som gör det.

Efter Vasaloppet kan vi sjunga att den ljusnande framtid är vår. Här syftar jag på våren och ljuset, något annat törs inte jag lova.

tunga

Kommentera