Fullt upp idag

Morgonen har rusat iväg för mig och jag har haft en hel del att stå i. Men det är bara roligt att allt tar sådan fart nu. Har bara hunnit med en kopp kaffe sedan frukosten, så nu ska jag ta en liten paus. Hundarna sover tungt efter att vi steg upp extra tidigt idag och gått morgonrundan. Så allt flyter på i vanlig ordning.

Ingen sol ute idag men desto mer inomhus efter denna morgon. Lillördag är det ju också och nu drar det mot helg. Jag har inte ätit någon semla ännu eller fettisdagsbulle som det kallas ibland. Men jag tänkte köpa några på fredag. Pappa ska också få ett par. Idag är han och spelar bridge med sina vänner. Om han inte kommer så blir han hämtad så han tyckte att det var bäst att pallra sig dit. Bra tycker jag. Det är viktigt att hålla igång hjärnan även om kroppen är lite skröplig.

water

Författare: mycketyck

Världen ur mitt perspektiv på gott och ont. Tankar och händelser i mitt liv.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: